• Vakantiehuis Bali met personeel: Terras vakantievilla Insulinde
  • Vakantiehuis Bali met personeel: Prive kok vakantievilla

Het personeel van onze vakantiehuizen op Bali

Onze villa's hebben voor uw comfort een staff van zes personen in vaste dienst.

De tuin en zwembaden worden onderhouden door de tuinmannen Kadek en Putu Juliadi.

's Nachts wordt er over u gewaakt door Putu Sukirta, de nachtwaker c.q. security. De ervaring leert overigens dat de omgeving bijzonder veilig is. De bewaking zorgt o.a. ook voor de buitenverlichting en kan u helpen met het sluiten van alle deuren.

Daarnaast zijn er Indra, Putu Sudi en Putu Eni die het huis schoonhouden en voor u kunnen koken, zodat uw verblijf binnen Villa Insulinde en de Lumbung zo aangenaam mogelijk verloopt. In de Villa en de Lumbung is een lijst aanwezig met suggesties voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Bij aankomst in Villa Insulinde of de Lumbung krijgt u naast een welkomstdrankje, afhankelijk van het tijdstip, een eenvoudige maaltijd of een lichte snack aangeboden. Ook het ontbijt de volgende morgen wordt verzorgd. De overige maaltijden regelt u verder zelf in overleg met het personeel. U kunt het personeel vragen boodschappen voor u te doen.

Het personeel werkt in principe 6 dagen per week en 8 uur per dag, tot maximaal 8 uur 's avonds. In overleg kunt u de tijden aanpassen. Er is wel 7 dagen per week 's avonds bewaking.

Bali is het eiland van de goden en kent vele religieuze ceremonies. Het kan gebeuren dat de staf een extra vrije dag heeft om een ceremonie bij te wonen.

Het personeel van ons vakantiehuis kan verder assisteren bij:

  • het bereiden van alle maaltijden (tegen kostprijs van de ingrediënten)
  • het regelen van massages aan huis
  • het organiseren van vervoer (naar Lovina of de rest van Bali)
  • het organiseren van dagtrips
  • het reserveren van restaurants en het vervoer er naar toe

Verder is er in de villa's een 'huisboekje' aanwezig met nuttige tips, adressen, telefoonnummers, alsmede werktijden personeel, etc. Deze informatie sturen wij u bij een boeking al toe.


H&H © 2009-2018